כאבים בעצם הבוניון

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

19/02/2010 | 07:53 | מאת: אירית

אימי, בת 92, סובלת מזה זמן בכאבים קשים בעצם הבוניון ברגל אחת. היא כמעט ולא יוצאת מהבית, עקב קשיי הליכה (כאבים בברכיים וכדומה) כיצד ניתן להקל על הכאבים בגילה? ניסינו משחה ש"כאילו" מרדימה, ניסינו טבעת מסיליקון, ניסינו גרב עבה, והיא עדיין סובלת מאד. אשמח לתשובה מהירה.

25/02/2010 | 00:24 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ראשית יש לפנות לאורטופד כף רגל ושנית ניתן לטפל על ידי כדורים (לכאבים או נוגדי דלקת) וכמובן שימוש בנעל מתאימה ! ולצורך כל יש לפנות לאורטופד ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי