כאבים וזרמים ברגל שמאל בזמן עמידה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

31/01/2010 | 14:39 | מאת: אפי

אני בת 32, בריאה ופעילה גופנית בתדירות של כ-4 אימונים אינטנסיביים לשבוע (אימון אירובי+ מתיחות). לפני מספר ימים החלו כאבים ברגל שמאל במהלך עמידה בלבד. בזמן תנועה או מנוחה הכאבים אינם מורגשים. הכאבים נמשכים כחצי דקה בתדירות של 2-3 דקות. הכאבים מתחילים מהירך העליונה, נמשכים בזרם לאורך כל הרגל, כולל הקרסול וכוללים לחץ מסיבי (מעין "תפיסה" חדה) בשוקיים ובשרירים האחוריים. כן אציין שהכאבים החלו להופיע לאחר 3 ימים רצופים של אימונים אינטנסיביים. רציתי לדעת מה יכול להיות המקור לכאבים אלה ולמי עליי לפנות.

07/02/2010 | 11:37 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

גורמים אפשריים: בעיות של השלד (עמוד שדרה, ירכים וברכים) בעיות של מפרקים בעיות של דיגים ורצועות בעיות עצביות - בעיקר מעמוד השדרה חבלה בעיות כלי דם יתר פעילות וגורמים נדירים אחרים לדעתי יש לפנות לרופא מטפל או אורטופד לצורך הברור בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי