פצע עם הפרשות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/01/2010 | 00:52 | מאת: בישן

לד"ר שלום כבר תקופה די ארוכה שיש לי צפע מעל פי הטבעת המתמלא בהפרשה כשהו מלא הוא כואב מאד ואז מתפוצץ ויוצא תערובת של דם והפרשה מימית - לא נראית דלקתית. בגלל שאין לי עיניים מאחורה אין לי אפשרות לראות איך זה נראה אישתי אומרת שלא רואים פצע אלא תוספת של העור שממנו יש כמו חור שמפריש נוזל בגלל המיקום אני מתבייש ללכת לרופא אך איני יודע מה זה מקוה שתוכל לעזור.

17/01/2010 | 23:35 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ככל הנראה מדובר בפילונידל סינוס (על פי המיקום והתאור), אומנם ניתן לנסות לטפל שמרנית (רחצה, וטיפול מקומי), אך הטיפול היעיל במידה והנגע מציק הוא כריתת האזור. מטפלים בכך כירורגים כללים (כמובן שיש לשלול מצבים אחרים), אך בכולם יוכל לעזור הכירורג הכללי. בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי