גולה במפסעה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/01/2010 | 23:38 | מאת: אושרת

לפני שבוע הרגשתי גולה במפסעה ...הגולה כואבת במגע מה זה יכול להיות? יתכן שזה קשור למאמץ בריקוד כי אני לא נוהגת להשים נעלי עקב ולפני שבועיים בארוע נעלתי נעל עקב שלא היתה נוחה לי ורקדתי הרבה ....? אותה נפיחות יצאה גם לאמא שלי והתפוצץ לה אני חייבת לציין שזה גם הופיע לה אחרי הארוע משפחתי וגם היא רקדה עם עקב . אני חייבת לציין שלפני חודש אמי עברה ניתוח באותו מקום להסיר את הגולה וחזר לה שוב באותו מקום ... אודה לך אם תחזיר תשובה בהקדם. תודה .

07/01/2010 | 20:24 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לנגע במפשע יש גורמים רבים: ציסטה שומנית בלוטות לימפה, זיהום, בקע גדול ועוד... בכל מקרה על מנת לאבחן יש ללכת לבדיקה, רב הסיכויים כי מדובר בדבר לא מסוכן החלמה מהירה ד"ר שלום

08/01/2010 | 23:07 | מאת: אושרת

הגולה התפוצצה והפכה להיות יותר שיטחית ופחות כואבת ... אני לא רוצה ללכת לבדיקת רופא אני ביישנית מאוד ...אין דרך אחרת? אני חייבת לציין שזה לא בדיוק במפסעה זה יותר למעלה ....וזה לא דבר שחזר על עצמו זה פעם ריאשונה שיש לי את זה ...הבנתי שאם זה יוצא פעם ריאשונה זה חוזר ...זה נכון ? אשמח לקבל מימך דעה ועצה... תודה רבה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי