יבלות בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/12/2009 | 17:27 | מאת: גילעד

מספר חודשים אני סובל מיבלות ברגל ימין, הם מאוד מציקות לי עד כדי כך שכשאני דורך על הרגל יש לי כאבים (עם נעל או אפילו יחף), כאשר נוגעים ביבלת מרגישים שהיא קשה. פניתי מספר פעמים לרופאת עור ובפעם האחרונה היא טיפלה ביבלות בחנקן. כעת זה מציק יותר מאשר קודם וממש בלתי אפשרי לדרוך על הרגל האם יש קשר לכך שאני סובל ממחלת בירגר? מהי הדרך המומלצת לטיפול והאם כדאי לפנות למומחה אחר/נוסף תודה מראש

31/12/2009 | 19:49 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

נשמע כאילו את סובל מייבלת ויראלית בכף הרגל, הטיפול פה עקשני ולעיתים ממושך ונעשה על ידי רופא עור. יש מגוון טיפולים רחב (חנקן, משחות, לייזר ועוד) נסיון לצרוב את הנגע על ידי חנקן נוזלי הוא בהחלט טיפול טוב, ולאחריו בהחלט יתכנו כאבים. בכל מקרה נשמע כי אתה מטופל הייטב- המשך טיפול אצל רופא העור בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי