אני סובל ממחלת עור חזק/ וגפ משושנה בכף רגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

27/11/2006 | 02:15 | מאת: שלומי

אני סובל ממחלת עור ממושכת אחד מהרופאים שזה מחלת עור כרוני, ויש לי גרדת בכל הגוף, כבר לקחתי כל הסוגים של כדורים ומשחות וכלום, ומתי שאנני יכול לסבול כבר שזה עובר כל גבול אז לוקח זריקה ומועילה למשך חודש חודשים, האם יש לכם פיתרון, אז אני ישמח לקבל רעינות 2 בשנה אחרונה אני בפעם השלישית סובל משושנה וממש לא יכול לדרוך על הרגל וכעת בעת כתיבת השורות האלו יש לי את זה לוקח פעמים ביום אנטביוטיקות למינהם כגון אוגמטין של 875 מ"ג ושני כדורים של צפירל של 1000 מ"ג ועדיין לא רואה שיפור ממשית שזה אחרי חמישה ימים, לציין שהפעם אני סובל מזה יותר גרוע מהפעמים הקודמות שאלה האם מותר הרגל אם מים מתי שיש את השושנה כי יש חילוקי דעות אצל רופאים חלק אומרים שאסור וחלק אומרים רק מים חמים וחלק אומרים שבכלל מגע אם מים אסורה תודה מראש

27/11/2006 | 17:37 | מאת: דניאל וייס

צריך לראות בשביל לאבחן לא ניתן ע"י דברך לתת תשובה לגבי שאלתך השנייה: צריך לראות את השושנה , אין קשר בין השושנה ובין הרטבת הרגל במים אולם אם יש פצע אין להרטיב את מקום הפצע. רפואה שלימה דניאל וייס

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי