ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/12/2009 | 18:51 | מאת: לירן

סבלתי מציפורן חודרנית, טופלתי בצפורל ומשחה בנוסף השפיץ של הציפורן נגזר . הדלקת והנפיחות חלפו ,אך עדין נשאר לי פצע שלא מגליד ... (כבר שבועיים) אני עדין חובש את הבוהן עם תחבושת ובקטרובן, האם לדעתך עדיף להפסיק את המריחה ? ולנסות לתת לפצע להתייבש? איזה טיפול תמליץ לי, אולי משחה אחרת? אציין רק שאני נוטל רואקוטן, ייתכן שהוא מקשה על ריפוי הפצע?

17/12/2009 | 21:47 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ללא בדיקה לא ניתן לייעץ לך בכל מקרה רואקוטן אכן מאט ומעכב את הריפוי רצוי לפנות לרופא אשר מטפל בך לצורך המלצה על טיפול. בברכה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי