פצע מניתוחון שנראה ממש רע

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/02/2007 | 23:29 | מאת: עדי

בתי עברה ניתוחון להסרת שומה שהפריעה לה מבחינה אסטתית. את הפצע תפר הרופא ע"י אך החוסר בחתיכת עור גדולה גרם לכך שכשהורידו את התפרים זה נפתח. כיום חודשיים לאחר הניתוחון הפצע נראה ממש רע. מפריש ולעיתים שלפוחתי מבפנים ומסביב אדום כהה ונראה דלוק. השתמשתי במשחה האנטיביוטית שנתן הכירורג וחבשתי לפי ההוראות. לאחר הוצאת התפרים המשכנו בחביש והמשחה. היה נראה שמשתפר ופתאום החמיר ונראה ממש מדאיג. מאז הייתי אצל האחיות(במכבי) ובכל פעם חבשו שמו מן ג'ל (גרנוליט?) וזה מפריש ומגרד לבתי ונראה שמחמיר. למי לפנות? צריכה עצה בהקדם ב ב ק ש ה

08/02/2007 | 14:41 | מאת: דניאל וייס

כדאי מאוד לראותה, אני מציע לפנות למרפאתינו ונראה כיצד ניתן להועיל. טלפון 03-7521670 במקביל ניתן להעביר תמונה של הפצע כדי לשקול טיפול נדרש. כל טוב ורפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי