חתך מסכין

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

09/11/2009 | 21:55 | מאת: ניסים

שלום לפני כמה ימים נחתכתי די עמוק מסכין - חתך ישר באורך 1.5 - 2 ס"מ. כשהגעתי למיון שולי העור היו רחוקים אחד מהשני ובאמצע יצא שכבת תת-עור, לדברי הרופא. הרופא המליץ שנעשה הדבקה ולאחר 3 ימים לשטוף במים . עברו 3 ימים ומצב הפצע לא השתנה , עדיין שולי העור רחוקים אחד מהשני ועדיין התת-עור מבצבץ באמצע. אם אני חייב ללכת למיון לעשות תפרים או שעלי להניח לטבע לעשות את שלו - כי הרי תהליכי האיחוי כבר החלו ...

20/11/2009 | 19:36 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

המקובל בשלב זה הוא לתת לטבע לעשות את שלו. בדרך כלל הפצע יתרפא לבדו ! החלמה מהירה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי