צפורן שנפלה לתנוקבן שנה ועשרה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

12/10/2009 | 09:50 | מאת: גייל

שלום לפני כיומים ראיתי שהצפורן בבוהן הרגל של בני בן השנה ועשרה חודשים מאד רופפת ואתמול היא נפלה לא נראה שיש צפורן מתחת שכבר התחילה לגדול,הוא לא מתלונן על כאבים וגם כשנוגעים באזור זה לא נראה שזה מאד מפריע לו מה אני אמורה לעשות? אני חוששת שתתפתח לו דלקת כיון שהאזור פתוח והוא הולך לגן ומשחק בחול (והרבה מוריד גרבים ונעליים) האם יש מה לעשות? ואם יש צורך לקחתו לרופא לאשר שיש אכן צפורן שגדלה? או שגדלה במקום הנכון?

14/10/2009 | 21:52 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אין סיבה לדאגה בסיס הציפורן דומה לעור ולכן לא אמורה להיות בעיה של זיהום או דלקת, לציפורן לוקח מספר חודשים לצמוח כך שיש צורך להתאזר בסבלנות. במידה ואתם מודאגים פנו לרופא המטפל. ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי