פצעי לחץ, פצעים בישבן מורסות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

09/10/2009 | 11:39 | מאת: עליזה

אני אמא לילדה אוטיסטית הסובלת מפיגור היא בת 16 וחצי משקלה הוא 120 וגובהה הוא 1.80 היא סובלת כבר המון זמן שפשופים ופצעים בין הרגלים וגם בישבן, אני מורחת לה משחה "בקטרובן" ולא נראה לי שזה עוזר אתה יכול לייעץ לי מה לעשות? בתי לא מטפלת בעצמה רק אני מטפלת בה ונורא קשה לי לראות איך שהיא סובלת בגלל הפצעים. אשמח אם תוכל לעזור לי בדחיפות בתודה עליזה

10/10/2009 | 22:28 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

יש לבדוק את ביתך על מנת לייעץ לך מה לעשות. הטיפול יהיה שונה לחלוטין לפצעי לחץ או לזיהומיים עוריים (פטרת, חידקים) או אלרגיה מקומית. רצוי לפנות לרופא עור לצורך יעוץ ראשוני. בברכה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי