יבלת ברגל לילד בן 7

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/09/2009 | 20:13 | מאת: שרון

בני בן 7 , יש לו יבלת בודדת בכף רגל. הגענו לטיפול רופא עור כבר 5 פעמים כל פעם טופלנו בחנקן, וטיפול ביתי במשחה וורומל. המצב לא משתפר כלל, הילד מתלונן על כאבים , , האזור נראה יבש וכואב למגע. בבקשה תעזור לנו

01/10/2009 | 23:26 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אני מניח כי מדובר ביבלת ויראלית, הטיפו הנכון הינו טיפול שמרני בדרך כלל על ידי חנקן נוזלי או על ידי משחות. לעיתים הטיפול עקשני ודורש טיפולים חוזרים רק במקרים די קיצוניים יש צורך בניתוח ממליץ לחזור לרופא העור. בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי