כאבי כף רגל עזים ביותר

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/01/2007 | 07:31 | מאת: נאוה

שלום ! אבי חולה סכרתי +דיאליזה+בעיות כלי דם (בן 70). לאחרונה אף עבר כריתת בוהן בשל נמק. כבר שנים סובל מכאבי רגליים אולם בשבוע האחרון הכאבים עזים וגורמים לו התקפי כאב ממש עד צעקות. הוא מקבל משככי כאבים רבים ברור שמצב כלי הדם שלו לא טוב האם פרט למשככי כאבים ניתן לעשות משהו ? רפואה משלימה ?

01/02/2007 | 16:12 | מאת: דניאל וייס

נאוה שלום, אני מציע לבצע דופלר כלי דם גפיים תחתונות עורקי וורידי ולפי התשובות ניתן לשקול מה לעשות. יש לציין שלפי התאור מדובר בפצעים על רקע איסכמי (חוסר זרימת דם). ורצוי מאוד לא לדחות זאת – אלא לרוץ מהר ולעשות זאת . לפרטים ניתן להתקשר למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל וייס

04/02/2007 | 10:24 | מאת: נאוה

תודה רבה אכן כפי שחשדת הסתבר כי התפתחה דלקת פנימית כתוצאה מאי זרימת דם אבל בשלב ההוא לא ניתן היה לראות אותה חיצונית. הוא מטופל בבי"ח כרגע שוב תודה רבה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי