דקר 15 קרית מוצקין

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

02/09/2009 | 19:15 | מאת: מירה

ד"ר אבשלום שלום רב, אבא שלי עבר אירוע מוחי קשה,לאחר אישפוז של חודשיים וחצי בבית החולים החזרנו אותו הביתה.הוא משותק בידיו וברגליו ואינו מדבר,כשהיגענו הביתה גילינו שיש לו פצע לחץ.אנחנו כבר מטפלים בו חודש בעזרת משחת BIAFIN ופלסטר POLYMEM SILVER כאשר קיבל אנטיביוטיקה הפצע נראה טוב ,אבל עתה המצב מחמיר. מה עושים?אנחנו כל שעתיים מחליפים תנוחה .הפצע לחץ הוא בישבן.בבקשה תיעץ לנו מה לעשות.

03/09/2009 | 13:36 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הטיפול בפצעי לחץ הינו מורכב ביותר ודורש משלב של טיפול מקומי, תזונתי ושינוי תנוחה תדיר. על מנת לייעץ לכם מה לשים מקומית על האזור יש לבדוק את הפפצע. בכל מקרה רצוי מבחינה טיפולית : מיטה רכה ומזרון אוויר, לשנות תנוחה, להוריד מהמיטה ולנייד את המטופל, לשים לב לתזונה עשירה,לטפל בהפרשות הגוף. ולהתייעץ עם רופא לגבי סוג החבישה. בהצלחה ד"ר שלום

03/09/2009 | 13:57 | מאת: מירה

ד"ר שלום, תודה על התשובה, אבא שלי ניזון דרך פג והוא ישן על מזרון אויר, למה הכוונה שינוי תזונתי? האם ישנו מזרון נגד פצעי לחץ לכיסא? תודה מראש

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי