פצע לא נסגר כבר 3 חודשים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/08/2009 | 23:17 | מאת: דרור

שלום אני כותב בשם אבא שלי (בן 83 נכה קטוע שתי רגליים מהשואה-אחת מעל העקב והשניה מתחת לעקב). הבעייה שבמשך מספר חודשים הוא סובל מפצע שלא מתרפא ברגל מתחת לעקב,היינו אצל מספר רופאי עור שלא ממש עזרו ואפילו הופנה לטיפול במרפאה של כירוגיה פלסטית ללא הועיל האם תוכל להמליץ בפני למי עלינו לפנות? תודה

17/08/2009 | 00:17 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

עקב אבחנה מבדלת מאוד נירחבת רצוי לפנות למרפאות יעודיות לריפוי פצעים, אלו יכולים לבצע אינטגרציה של כל המומחיות (פלסטיקה, כלי דם, אורטופדיה, עור כירורגיה כללית וכדומה). במידה ואין מרפאה כזאת פנה שוב לרופא עור או כירורג פלסטי.\ בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

21/08/2009 | 21:49 | מאת: דרור

תודה, הבעייה שהם(מרפאה לפצעים קשים) כבר ניסו 3 סוגי משחות ולא רק שאין שיפור אלא שהיום התבשרנו כי מבדיקה שנלקחה למעבדה חזרה עם תשובה של חיידקים (מוגלה). אולי תוכל להמליץ לנו על מישהו מומחה באזור חיפה שיוכל לתת לנו עזרה? תודה

20/08/2009 | 00:19 | מאת: גרינשפון קוסטה RN

דרור שלום! אבא שלך סובל מפצע שלא נרפא כתוצאה מבעיה בכלי דם. חבל על זמן שאתה מבזבז אצל רופאי עור ופלסטיקאים. אתה חייב להגיע בדחיפות לכירורג כלי דם אשר מתמחה בריפוי פצעים.חייבים לשפר את זרימת הדם לאיזור הפצע כמובן אם זה ניתן. במגביל כמובן צריך לטפל מקומית תלוי במצבו של הפצע(אוזון,מאקרופגים וכו) בהצלחה

21/08/2009 | 21:43 | מאת: דרור

תודה, אבל איך הגעת למסקנה כזו?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי