כאבים עזים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

27/01/2007 | 20:56 | מאת: ליאת

שלום רב, הייתי מעוננית להתייעץ בענין אימי אישה בת 67 , פעילה מאד, עוסקת בספורט, בריאה שמזה למעלה מחצי שנה סובלת מכאבים עזים בכף הרגל, בהתחלה אובחנה כסובלת מדורבן וקבלה זריקות ,, אח"כ כדורים, כשהכאבים החמירו היא אובחנה כמי שיש לה שינוי במבנה העצמאות, אח"כ דלקת, וכך הלאה והלאה.. בנוסף היא עשתה מדרס שגם זה אינו מקל על כאיבה. בצילום מצאו נוזלים בכף הרגל והיא נשלחה לעשות רפלקוסיולגיה ופיזיותרפיה לכף הרגל.הבעיה מעבר לכאבים וחוסר היכול לדרוך על הרגל . שכל שבוע צומח לה עור פרא שגדל על כף הרגל והיא נאלצת לנקות ולשים פלסטר ליבלות, גם מספר כף הרגל שלה גדל, אנא עזור לנו ותן לי כיון מה עוד אפשר לעשות בעניין. אנחנו ובעיקר היא חסרת אונים. תודה רבה

01/02/2007 | 16:09 | מאת: דניאל וייס

שלום ליאת, מדבריך נשמע שמדובר בדורבן אולם גם נראה שטרם נעשתה אבחנה נכונה. אני יכול לעודד אותך ולומר שבטוחני שיש פתרון לבעיה.גם אם נעשו מדרסים יש לבדוק מה נעשה ומאלו חומרים נעשו. לגבי הקילופי העור יש להימנע מלשים את הפלסטרים המדוברים היות ויש בהם חומר salicylic acid שגורם להתעכלות של בשר ועור שהינם תקינים. אני על כן מציע להגיע לאבחון וטיפול מיידית ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל וייס

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי