פצעים קשים לריפוי

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

11/08/2009 | 08:54 | מאת: בן חמו פנינה גילה

אני אישה בת 50 מיזה 4 וחצי שנים יש לי פצעים בשתי הרגלים בשוקיים התחתונות מעל הקרסול משני צידי הרגל עם אני מקבלת אחת לחודש זריקה נגד זיהום אורטיביוטיק כמו כן המון משכחי כאבים ואנטיביוטיקה וניסיתי את כל סוגי המישחות. ניסיתי טיפול ע"י רפואה סינית ואצל הומופטית במשך כמה חודשים. ולצערי הרב הפצעים מתרחבים יותר ויותר ויורד מהם מין מים כאלה ומוגלה. המוגלה או המיים שיש לי הם ממש עד לרגל למעלה הכול נפוח וכואב מאוד אושפזתי מספר פעמים קבלתי אנטיביוטיקה לוריד במשך ימים לא מעטים אך יצאתי עם הפצעים שעותם לא החלימו בהתחלה אמרו שזה צלוליטיס או שושנה. עכשיו כבר לא יודעים מה זה בדיוק בקופת חולים אומרים כל הרופאים עור. כירורג. ורפא משפחה שאלה פצעים שישארו לנצח. בקשתי שיעשו לי בדיקת אמארי או סיטי ואומרים אין צורך. אני ממש סובלת מכאבים עזים ומוגבלת מאוד. ב-4 השנים האחרונות מאז הסיפור עם הרגליים שמנתי מעל ל 50 ק"ג בגלל חוסר התנועה אני פשוט מיואשת אין לי כבר כוח סבל. לא ישנה בלילות וכל המשכחי כאבים כבר לא עובדים בגוף שלי אנה תנו לי עיצה ופתרון מה עלי לעשות ולאן לפנות תעזרו לי בבקשה PLIZ

13/08/2009 | 08:54 | מאת: אייל

פנינה שלום רב האם ניסית טיפול בתא לחץ הטיפול קיים בסל השירותים וניתן על ידי מתן טופס 17 מהקופת חולים צריך לעבור בדיקת התאמה ולאחר מכן באם את מתאימה להתחיל בטיפולים (גם הבדיקה נמצאת בסל השירותים) בחיפה 04-8377812/51 (שם המחלקה הוא המרכז לריפוי פצע או תא לחץ) נראה לי שאין לך מה להפסיד שווה לנסות בהצלחה

17/08/2009 | 00:20 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

את חייבת לפנות למרפאת ריפוי פצעים בבית חולים הקרוב למקום מגורייך. כמו כן עקב הבצקת שאת מתארת הייתי ממליץ לפנות גם לכירורג כלי דם. חשוב לפנות לדיאטנית - לתקן את עודף המשקל ! בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי