עור קשה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/01/2007 | 12:56 | מאת: נירית

שלום, אני בת 26 ויש לי עור קשה בכף הרגל. רופא עור נתן לי קרם בשם דרמקול, אך המצב לא השתפר. מה עליי לעשות? תודה ויום טוב

01/02/2007 | 15:52 | מאת: דניאל וייס

שלום נירית, יש לפתור את הבעיה מיסודה דהיינו לפתור את הגורם היוצר את הבעיה – למשל החיכוך בתוך הנעליים, או עומסי משקל באזור היווצרות העור הקשה. לא מספיק להוריד את העור הקשה או למרוח משחה שמרככת את האזור ולכן הנעלה או מדרס נכון יכולים לפטור את הבעיה מיסודה. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה בטל' 03-7521670 רפואה שלימה דניאל וייס

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי