פצעי לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

31/07/2009 | 11:16 | מאת: שריתה

אמי חולה אלציהימר נפלה ריסקה את הירך עברה ניתוח ושוכבת בבית חולים במיטה 3 חודשים יצא לה פצע לחץ בעקב וזה החמיר והזדהם ולכן הוחלט לקטוע את הרגל השאלה אם יש פתרון אחר תודה שריתה

07/08/2009 | 00:00 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

עקרונית יש פתרונות אחרים בתנאי שלרגל עצמה יש סיכוי, כלומר אספקת הדם היא טובה והזיהום אינו מסכן את חייה. במידה ואין זרימת דם מספקת או שיש זיהום קשה והרס של עצמות ולא נראה כי יש סיכוי לריפוי, אזי כריתת הרגל יכולה להציל את חייה. בברכה ד"ר אבשלום שלום

04/10/2009 | 14:43 | מאת: עליזה

אני אמא לילדה אוטיסטית הסובלת מפיגור היא בת 16 וחצי משקלה הוא 120 וגובהה הוא 1.80 היא סובלת כבר המון זמן שפשופים ופצעים בין הרגלים וגם בישבן, אני מורחת לה משחה "בקטרובן" ולא נראה לי שזה עוזר אתה יכול לייעץ לי מה לעשות? בתי לא מטפלת בעצמה רק אני מטפלת בה ונורא קשה לי לראות איך שהיא סובלת בגלל הפצעים. אשמח אם תוכל לעזור לי בדחיפות בתודה עליזה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי