פצעים מוגלתיים בכף הרגל מחכה לתשובה דחופה!

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/07/2009 | 16:46 | מאת: נרקיס משה

אני בת 27 סובלת כ9 חוד' מפצעים מוגלתיים אדומים וחומים בצד כף רגל ימין, הייתי אצל 3 רופאים שטענו כי מדובר בסוג של פטרייה אך כל משחה שנתנו לי למרוח רק החריפה את הבעיה, זה מגרד, מציק, כואב ומבחינה אסתטית זה ממש לא נראה טוב לעין. עכשיו זה מתחיל להיתפשט לכיוון העקב מה עלי לעשות רופאי משפחה לא ידעו להגיד לי בוודאות מזה ואילו רופא עור טען שזו פטרייה. מה פטרייה לא עוברת???

16/07/2009 | 22:30 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לפריחה מסוג זה אבחנה מבדלת גדולה. כולל אלרגיה, פטרת, מחלות עור וכדומה. רצוי לפנות לרופא עור לצורך אבחנה וברור של מצבך . במידה הצורך ניתן לקחת תרביות, ביופסיות או כל מה שנחוץ בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי