פטריה/יבלת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

09/07/2009 | 23:03 | מאת: מיקה

לפני שנתיים בערך נהגתי ללכת עם כפכפי אצבע שיצרו לי פצע שניהיה קשה בין האצבעות. כשהלכתי לרופאי עור כולם תענו שזאת יבלת ואמרו שהטיפול שהם יכולים להציע הוא בעזרת חנקן נוזלי. שרפתי את המקום מספר פעמים ואפילו השתמשתי בתכשיר נוכסקורן, אבל הפצע לא חלף, ההיפך במשך כל התקופה המשיכו להופיע כאלו פצעים נוספים באיזור הפצע המקורי וזה ממשיך להתפשט. אני כבר לא יודעת מה לעשות זה מצב מאוד לא נוח. אני דואגת להגיינת כף הרגל וכבר מאסתי בטיפולי חנקון שרק מכאיבים לי ולא יעילים גם בגלל שמספר הנקודות גדל מאוד. מה עלי לעשות? האם יתכן ומדובר בכלל בפטריה ורופאי העור פשוט לא התייחסו לכך..? בבקשה, מאוד אשמח לקבל עזרה. תודה, מיקה.

16/07/2009 | 22:35 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אין מנוס מלבדוק את מצבך. לממצאים אלו אבחנה מבדלת כה נרחבת כגון: אלרגיה, זיהום, מחלות עור, גידולים ועוד... מומלץ לך בחום לפנות לרופא מומחה לבדיקה וברור!!! ד"ר אבשלום שלום

24/07/2009 | 17:30 | מאת: שני

אני פדיקוריסטית במיקצועי ויש טיפול יעיל ליבלת ויראלית ע"י שימוש חיצוני בשיטה הומאופתית הטיפול עובד!!! עד כה כל מי שהישתמש במוצר הזה מבין לקוחותי הצליח להיפטר מהסבל. את התכשיר אני קונה ממשווק שמשווק מוצרים לפצעים קשיי ריפוי כגון: יבלת,פטרת,אגזמה,ציפורן חודרנית,אקנה ואני בתור מטפלת מאוד מרוצה מהתוצאות שזה נותן ללקוחותי אני רואה שינויים לטובה, הטיפול הוא עצמאי בבית ע"י מריחת המישחות אני אשמח לתת לך פרטים נוספים במייל: [email protected] מקווה שעזרתי

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי