פיטריות בציפורני הרגליים.

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/06/2009 | 01:03 | מאת: רותם

שלום, יש לי כתמים בציפורני הרגליים, הרופאה אמרה שזאת פיטריה עשיתי בדיקה ולא מצאו דבר. לכן שלחה אותי לבדיקה נוספת ושוב לא מצאו דבר. האם כתם צהוב בציפורן אחת שהיה במשך שלוש שנים ולאחר מכן נוסף בעוד שלושה ציפורניים יכול להיות לא מהסיבה של פיטריה ? ושאלה נוספת יש לי בציפורן אחת ברגל שבה התחילה כביכול הפיטריה( שבעצם לא מצאו בבדיקה שזאת אכן פיטריה)כאבים בהליכות, יש לציין שהנעל הספורט שלי מאוד טובה ורחבה אין לחץ מלמעלה בחורף איני עושה הליכות ואין כאבים ובקיץ כשמתחילה את ההליכות הציפורן נעשית שחורה וכואבת כמו כן נעשית עבה ולאחר תקופה היא נושרת. אודה על תשובות.

04/06/2009 | 13:31 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

רצוי לפנות לבדיקה של רופא עור לצורך איבחון וטיפול ללא בדיקה של מצבך לא ניתן לעזור ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי