בעייה למקצוענים בלבד...אשמח לתשובה מהירה..

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/06/2009 | 13:57 | מאת: בטי

שלום רציתי לשמוע חוות דעת בנוגע לבעייה שיש לי בציפורן .. ביום חתונתי נעלתי נעל שככל הנראה גרמה ללחץ על הבהונות ברגלי באותו הערב כשחלצתי את הנעל הרגשתי שמשהו לא בסדר ,לא נראה לעין סימן כלשהו אבל הרגשתי מין לחץ כזה.. (כל הערב לא הרגשתי בשום בעיה שהפריעה לי). היום עבר כבר כמעט 3 חודשים מיום החתונה- אחת מהציםורנים הכחילה ככל הנרא לעין מתחת לציפורן והשנייה קיבלה מן צבע חום בהיר בהיר בהיר אני מחכה שהציפורן תיפול אבל לא נראים סימנים לכך ואני פוחדת שהדבר המכוער הזה ישאר לי ולא יעבור.. האם בעייה זו מצריכה התערבות כירוגית?

04/06/2009 | 13:38 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ראשית על מנת לתת לך תשובה מקצועית,יש לבדוק את מצבך. יתכן וזה דימום מתחת לציפורן (לוקח לו לרדת חודשים ארוכים), פטרת או בעהי אחרת.. לכן לכי לבדיקה !!! מזל טוב ובהצלחה. ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי