פצעים מוגלתים בקוטר 1-2 מ"מ בצבע אדום בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/05/2009 | 11:33 | מאת: Gilli Zarabi

שלום רב, לפני כחודש התחיל להופיע לדודה שלי פצעים מוגלתיים על הידיים. בשבוע האחרון יצאה מהם המוגלה. מדובר בפצעונים קטנים ואדומים, בקוטר של 1-2 מ"מ. למרות המצב, היא נמנעת ממגע במים וחומרי ניקוי ובכל זאת זה לא עוזר. יש לי תמונות של הידיים, ומאוד הייתה רוצה לחשוף אותם ולקבל חוות דעת. רופא המשפחה ורופא העור אינם יודעים במה מדובר. ביום ראשון יש לה ביופסיה בבי"ח. כולי תקווה שנמצא תשובה לתופעה הכואבת והמתסכלת הזו. אנא! אם מישהו נתקל בתופעה שכזו, או שמע על תופעה שכזו אודה לכם מאוד אם תצרו עימי קשר בהקדם!

02/06/2009 | 21:06 | מאת: ליאור

תפני לראומטולוג , ובמקביל למומחה כלי דם

04/06/2009 | 13:42 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לנגעים אלו אבחנה מבדלת גדולה ביותר, לצורך אבחנה יש צורך לעיתים לבצע ביופסיה. אשמח להתעדכן בתשובת הביופסיה ולנסות לעזור משם. בברכה ד"ר אבשלום שלום

14/07/2009 | 16:38 | מאת: נרקיס משה

שלום לך שמי נרקיס בת 27. לי הופיע כמעט לפני 9 חוד' פצעים מוגלתיים בצד כף רגל ימין. כל משחה שנתנו לי למרוח רק החריפה את הבעיה, אני לא יודעת מה לעשות זה נורא מציק ומגרד ובעיקר מכוער ומבאס מבחינה אסתטית מה לדעתך עלי לעשות? הייתי אצל 3 מומחים שלא ידעו לומר מה יש לי בוודאות.

28/07/2009 | 23:50 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לפנות לרופא לצורך בדיקה איבחון וטיפול ! בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי