פיסטולה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

27/05/2009 | 00:08 | מאת: גילי

לפני 20 שנה עברתי ניתוח בבטן לאורכה לפני כמה שנים פתאום בצלקת נפער חור קטן שהבנתי שזו פיסטולה שנרפאה ועכשיו שוב הייתי אצל כירורג שאמר לי שאין מה לעשות, אין צורך בטיפול אנטיביוטי וזה יכול להמשך כך כמה שנים האם יש לכם פתרון סביר יותר כי אני די מיואשת תודה גילי

29/05/2009 | 09:42 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ללא בדיקה מאוד קשה לדעת ממה את סובלת האם מדובר: בצלקת לא יציבה, פצע רגיל , או פיסטולה שהיא קשר בין החוץ לבין חלל הבטן או אחד מאברי הבטן. אני מניח כי את סובלת מפצע או צלקת ולא מפיסטולה. ויש לדבר טיפול. פני לכירורג פלסטי לצורך כך. חג שמח ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי