פצעים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

12/05/2009 | 20:55 | מאת: אליס

יש לי פצעים בטוסיק וברגליים שלא נרפאים אני בת 48. האם יש תרופה.

15/05/2009 | 21:59 | מאת: ד"ר מטאנס

לפני החלטה על כל טיפול, יש לברר את הסיבה. באם את בריאה בד"כ, ללא סיפור של תגובה אלרגית או חשד לבעיה זיהומים יש לשקול לקיחת ביופסיה של העור ע"י פלסטיקאי. בכל מקרה צריך לבדוק אותך כדי לתת ייעוץ אחראי.

16/05/2009 | 10:25 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לפצעים ישנם גורמים רבים ומגוונים, ובהתאם לגורם משתנה הטיפול. על מנת לייעץ לך יש לבדוק אותך ולכן אין כל סיכוי לקבל יעוץ ללא בדיקה של רופא מומחה (כירורג פלסטי או רופא עור). לאחר שתקבלי את אבחנתו נוכל לייעץ לך על הטיפול או האבחנה. בהצלחה והחלמה מהירה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי