כאבים בבוהן לאחר ניתוח הוצאת חודרנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

02/05/2009 | 22:53 | מאת: ליאור

שלום לכולם, שלשום עברתי ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית ע"י כירורג ובו הוצאה גם חלק מהציפורן (בוהן). יש לציין שהכאבים רק הולכים ומחמירים, האצבע עצמה נפוחה מאוד, אדומה וכואבת. הרופא שטיפל בי אמר לי לאחר הניתוח שיש לחבוש את המקום אך ורק בחבישות יבשות (ללא פולידין) ושזה אמור לעבור תוך מספר ימים... האם הכאבים ונפיחות האצבע נורמלים? לא כדאי לחבוש את המקום עם פולידין?

09/05/2009 | 23:55 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הכאבים הם אומנם חלק מהניתוח, אך הם בהחלט אמורים להשתפר במידה ויש החמרה בכאבים אודם ונפיחות הדבר מאיד על דלקת או זיהום. מומלץ לפנות למנתח לצורך קבלת טיפול !!! ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי