ריח רע (!!) מכפות הרגליים ועור קשה- יש קשר?

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

02/05/2009 | 19:55 | מאת: דורי

שלום לך! יש לי ריח מזעזע מהרגליים שלא עובר גם אחרי מקלחת טובה ואפילו אחרי שאני משרה את הרגליים במים חמים וסבון. על פניו זה לא נראה או מרגיש שיש לי פטריה אבל העור בעקבים מאוד קשה ואם אני לא מטפלת בו עם סכין אחת לחודש, נוצרים לי סדקים שכואבים לי בהליכה. האם העור הקשה ברגליים קשור לריחות הרעים? כל נעל חדשה שאני קונה הופכת במהרה לפצצת סירחון (ואני לא מגזימה) אני אשמח אם תעזור לי בשאלתי ותיתן לי עצה או שתיים לגבי הטיפול בבעיה המביכה הזאת... תודה...

09/05/2009 | 23:58 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

בהחלט יתכן ויש קשר למצב העור הנוקשה, הוא יכול להווית קרקע נוחה לזיהומים משניים של העור ולריח רע ולכן מומלץ לפנות לרופא עור לצורך בדיקה של מצבך, יתכן ויש קשר גם להזעת יתר של כף הרגל, וגם בזאת יוכל לעזור רופא העור. בברכה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי