שבירת שתי רגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/05/2009 | 14:09 | מאת: ליזט

לפי תשעה חודשים שברתי את הקרסול ברגל ימין וריסקתי את העקב ברגל שמאל אני כעת במעקב של הרופא המנתח אלא שלצערי לא נפגשתי אתו כבר ארבעה חודשים אני כעת בתהליך של החלמה מה שגם את מפגשי הפיזותרפיה סיימתי ואני ממשיכה בבית לבדי שאלתי היא האם הליכה ועמידה מרובה טובה בשבילי ההליכה ברחוב קשה לי יותר מההליכה בבית אני מרגישה שיפור אך הוא איטי מאוד

09/05/2009 | 23:59 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

שאלתך מורכבת ותלויה רבות בסוג השבר ובמצב של השבר כיום. הייתי ממליץ לך לפנות לאורטופד מומחה, לבצע צילום מעודכן של השברים. ולתת למומחה על סמך זאת להחליט ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי