ריסוק עקב רגל - שמאל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/04/2009 | 21:17 | מאת: אתי

לפני שבעה חודשים נפלתי ורסקתי את העקב ברגל שמאל עברתי ניתוח וכיום אני עדיין מתקשה בהליכה חצי רגל רדומה וכואבת שאלתי האם אני עדיין בתהליך של החלמה ויש סיכוי שההליכה הצולעת שלי תשתפר

29/04/2009 | 18:04 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

עקרונית אתה עדיין בתהליך של החלמה, אך ככל שהזמן חולף הסיכוי לשיפור הולך ויורד. החלמתך תלויה בגורמים רבים: חומרת הפגיעה, פגיעה במפרקים, פגיעה גרמית סוג הפגיעה בעור, מוטביצה להחלמה ועוד. הייתי ממליץ לחזור לבדיקה אל אורטופד לצורך הערכה של מצבך ! בברכת חג עצמאות שמח ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי