מחלה שנקראת pleva

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

30/03/2009 | 00:38 | מאת: חנה

שלום, אני מבקשת לקבל אינפורמציה לטיפול בפצעי מחלה שנקראת pleva מחלת עור שמשאירה סימנים וצלקות בעור שלא ברור איך אפשר להעלים אותם הטיפול הקונבציונלי הוא -אנטיביוטיקה ופוטותרפיה , אני מעונינת לשמוע על טיפולים אחרים שהצליחו אצל אנשים שחלו במחלה הזו כמו כן אני פונה לאנשים שחולים במחלה הזו ואני רוצה לדבר איתם אם זה אפשרי משום שהבן שלי סובל ממנה מאוד והוא זקוק לחיזוקים מאנשים שסובלים כמוהו אשמח לשמוע תגובות תודה

17/04/2009 | 14:26 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הפורום הנכון לכך הוא פורום של רפואת העור ד"ר אבשלום שלום

30/05/2012 | 17:31 | מאת: אושרית

אני בת 20 וגם לי יש את המחלה הזו אני סובלת מימנה כבר שנתיים כמעט... וכן זה אכן מעצבן מגרד ומכוער אני מטופלת בפוטותרפיה ואנטיביוטיקה מקומית... הבנתי מרופאים שזה תקופתי ובאיזה שהוא שלב עובר אומנם זה יכול לקחת שנים אבל זה עובר... אשמח לדבר אם הבן שלך ואיתך לשנינו יש אותה בעיה מקווה שהוא יחלים בהקדם האפשרי

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי