פצע שלא נרפא

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

19/03/2009 | 17:19 | מאת: ממר

לפני 3 חודשים נפצעתי בחלק התחתון של השוק. עד היום לא נרפא הפצע. יש לי דלקת מסביב פצע נקרוטי עם כל הטיפולים בכל מה שיש בתחום לא הצליחו לרפא. הדלקת התפשטה וקבלתי עירוים של אנטיביוטיקה. ועתה הדלקת הצטמצמה מעט אך עדין. כואב עם הרגשה של חוסר תחושה.האחות שמטפלת בי אמרה כי יש לי בעיה של חוסר הספקת דם והציעה לפנות לרופא כלי דם. אין לי סוכרת. האם יש טיפול במצב של חוסר הספקת דם לאיזור של תחתית השוק? או רק מאמתים שיש בעיה.

27/03/2009 | 19:36 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצורך בדיקה של מצב כלי הדם יש לפנות לכירורג כלי דם. ובמידה ויש בעיה ניתן לפתור אותה על ידי ניתוח או צינטור של כלי הדם. ממליץ לך לפנות בהקדם לרופא המטפל לצורך הפניה מתאימה בברכה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי