פצעים בכף רגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

11/03/2009 | 11:49 | מאת: אייל

דר' אבלשלום שלום רב, אבי הוא חולה סוכרתי לאחרונה קראתי מידע לגבי טיפול בתא לחץ לפצעים פתוחים על רקע מחלת הסכרת כלי דם והקרנות הטיפול קיים בסל השירותים של משרד הבריאות, האם שמעת על טיפול זה, והאם יש סיכוי שטיפול זה יסגור את הפצע ברגל שיש לאבי. אבקש את עצתך תודה

27/03/2009 | 18:32 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

צר לי על האיחור בתשובה עקרונית טיפול בתא לחץ יכול לעזור למטופלים בעלי פצעים כרונים אך יש לבצע להם בדיקה של התאמה. ולשלול בעיות בריאות כגון בעיות של מחלת ראות, בעיות אוזניים לצורך כך ניתן לפנות לתא הלחץ עצמו: 1) במרכז הרפואי אסף הרופא 2) רמב"ם חיפה. בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי