ציפורן חודנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

25/02/2009 | 14:19 | מאת: אנונימי

במשך ה5 שנים האחרונות אני סובל ממקרה של ציפורן חודרנית באגודל בכף הרגל, זיהום מלווה במוגלה, דם, נפיחות, כאב, רגישות יתר והגבלת פעילות, טופלתי על ידי מנתח שביצע חיתוך אורכי של הציפורן בצד הבעייתי אך הבעיה לא נפתרה, ביקרתי אצל מספר פדיקוריסטים שהמליצו על גזירה נכונה, אמבטיות יומיות עם סודה לשתייה / מלח ומריחת סינטומיצין. גם טיפול זה לא הועיל, האם תוכלו להמליץ על טיפול מתאים או להפנות לגורם שיכול לטפל בבעיה, רב תודות

28/02/2009 | 20:13 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצורך התאמת טיפול למצבך (שמרני או ניתוחי), רצוי לפנות או לכירורג כללי או לאורטופד כף רגל. הטיפול השמרני אשר הזכרת מקובל, אך כאשר הוא אינו מועיל רצוי לבצע ניתוח קטן על מנת לפתור את הבעיה. בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי