יבלות ופצעים בכף היד

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

24/02/2009 | 23:26 | מאת: חנה

מאז לידת ביתי, מזה כשנה וחצי אני ממש סובלת בכך יד ימין מפצעים ובעיקר מיבלות קטנות תת עוריות, נפיחות באצהעות , קושי בכיפוף האצבעות ובמוגלה שלעיתים גורם לי לגרד רב ודימום מהם. הייתי כבר אצל 7 רופאי עור וכולם טוענים כי יש לי את תופעת "עקרת הבית" כי מאז שביתי נולדה שטפתי לה את הישבן במים, במקום מגבונים , ולדעתי זה נכון כי הבעיה מתרחשת רק בכף יד ימין, הבעיה הולכת וחוזרת, קבלתי קורטזון שאכן עזר ואז שוב חזרה הבעיה וכך במשך יותר משנה, בנוסף גם ויטמין A תרופות נגד אקסמה וכו' , עליי לציין כי יש לי אסטמה של עור, אך כל הבעיה התחילה מאז לידת ביתי, האם שיטת הטיפול "פוטודינמי" יכולה להועיל לי? והאם יש הסבר מדוע זה קורה לי? האם כך הבעיה תימשך ללא פתרון? בטענה שיש לי אסתמה של העור? משום שלא כך היה תמיד. בתודה מראש, חנה הסובלת בת 31 ללא תרופות בשוטף

28/02/2009 | 20:17 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לא, טיפול זה אינו מתאים לך. הטיפול המתאים הינו המנעות מהמצבים אשר גורמים להחמרה וטיפולים אנטיאלרגים למנהם. אלרגיה הינה דבר נרכש, ולפעמים מופיע בגיל מבוגר מומלץ לפנות לרופא עור ומומה אלרגיה בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי