שפשופים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

07/02/2009 | 11:03 | מאת: רחל

אמא בת 84 סובלת מסכרת מאוזנת יפה ע"י כדורים.עונה שניה שהיא סובלת משפשופים בין א צבעות הרגלים שגרמו לה לשחיקת העור וכאבים.פנינו לרופאי עור והם טוענים שזה לא קשור לסכרת אלא לעצמות שמעוותות ומשפשפות את העור.שמנו הפרדות אך זה לא מהווה פתרון.האם יש משחה כלשהי שיכולה לרפא את הפצעים ולהקל על הכאב אודה לך באם תדריכו אותי למי לפנות. בתודה ובברכה.

19/02/2009 | 09:13 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

במידה והבעיה מכנית, רצוי לפנות לאורטופד כף רגל. וכן ניתן להתשמש, בנעליים רחבות, או במפרידים בין האצבעות. בברכה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי