ציסטה בצוואר

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

04/01/2009 | 19:34 | מאת: אייל

שלום , ריציתי להתייעץ בשנים הארחונות אני סובל מפצעי אקנה רציניים בגב - פצעים גדולים ופנימיית . אני בן 19 , ובעבר לקחתי ראוקטן וזה עבר אך בחודשים הארחונים אני סובל מצ'יסטות גדולות באיזור הצוואר אשר חייבות ניקוז . אנטיביוטיקה וניקוז לא עוזרים כי הבעיה חוזרת כל פעם בקום אחר בצוואר. רופא בכיורגיה פלסטית אמר שאולי יש בעיה כרונית בבלוטות השיער האם י ש לכם הבחנה אחרת עפ"י המידהע שהעברתי לכם אודה על תשובתכם אייל

04/01/2009 | 23:52 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הכל נשמע כאקנה קשה. מאוד אופייני ציסטת בפנים, צוואר גב וחזה. מומלץ על טיפול של מומחה לרפואת עור, ופניה לכירורג פלסטי רק לפי הצורך של ניקוז כירורגי של ציסטה מזוהמות. בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי