צריכה תשובה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/12/2008 | 22:13 | מאת: מוריה י'

אני סובלת כבר כ - 5 6 שנים מיובש וגירודים בכפות הרגליים .. ממה זה נובע? יש לי ציפורן עם פטרייה לפי הרופא - שמתי משחות אך כלום לא עזר .. הציפורן שחורה היא כואבת כשנוגעים בה היובש ברגליים לא עובר ממה זה יכול לנבוע?? לציין שאני סובלת מהשמנת יתר אך אין לי בעיות בריאות .. הכל תקין .. שבת שלום

28/12/2008 | 23:15 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לגרד יש גורמים רבים: פטרת, יובש, אלרגיה, זיהומים ועוד.. מומלץ לך לפנות לרופא עור לצורך בדיקה ויעוץ. בברכה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי