פצע לא מחלים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

18/12/2008 | 10:46 | מאת: דני

אבא שלי חולה סוכרת, הוא נפצע בכף רגלו לפני חודש והפצע לא נרפא בכלל אחרי טיפולים שונים מרופאים שונים. כרגע הוא מטפל בטבליות כלור ואמבטיות סבון אך לא נראה שהמצב משתפר. מה לעשות?

23/12/2008 | 23:44 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לסכרתיים סיבות רבות ומגוונות לחוסר ריפוי של פצעים (קושי ריפוי פצעים, בעיות כלי דם, חוסר תחושה, סוכר שאינו מאוזן). לצורך טיפול יש צורך לפנות לכירורג פלסטי מומחה , או לאורטופד כף רגל מומחה, לצורך בדיקה ראשונית , הערכה והצעת טיפול, או הפניה לרופא אחר מומחה לפי הצורך. בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי