ציפורן שבורה בבוהן וכאבים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

28/10/2008 | 22:30 | מאת: זואי

עבדתי עם מגפונים (מגפיים קטנים) ונשברה לי הציפורן בבוהן מרוב לחץ (נדמה לי)...היא לא גמרי שבורה אלא יש לה סדק ענקי כזה לאורך הציפורן. יש דרך לרפא את זה בלי להוציא את הציפורן? כעיקרון זה לא הכי מפריע לי..עובדה שעבדתי 12 שע' ולא חשתי שום כאב רציני מידי...

23/12/2008 | 23:57 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

בדרך כלל הציפורן תמשיך לגדול, או במקרים חריגים היא תנשור , ואז תצמח חדשה. בכל מקרה לא נראה שיש סיבה לדאגה. החלמה מהירה ד"ר אבשלום שלום

01/02/2009 | 16:02 | מאת: battata

בכל מקרה עבר הרבה זמן מהמקרה והציפורן כבר לא כואבת לי אבל יש לי סימן כחול מתחת לציפורן ועבר מאז כמעט חודשיים. האם זה יעבור? האם זה מעיד על משהו?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי