כף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/12/2006 | 23:22 | מאת: סימה

שלום רב: לפני יום נפלתי ומצתי את עצמי בבית חולים אסף הרופה בראשון לציון לאחר בדיקות יש לי 2 שברים במסרק כף הרגל . אושפזתי ליום ושוחררתי לאחר שהרופים החליתו בשלב זה לא לנטח יש לי בדיקה נוספת בעוד כ-7 ימיים שאלתי היא מה אתה חושב יש אפשרות לא לנטות? אני בת 23 ממודיעין,בריא בדרך כלל ללא עבר תודה מראש סימה

27/12/2006 | 10:41 | מאת: דניאל וייס

סימה שלום! ללא בדיקת הרגל וללא צילומים –יהיה קשה לתת מענה בפורום זה. רפואה שלימה דניאל וייס 03-7521670

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי