פיטריה בציפורן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/10/2008 | 06:58 | מאת: sharon

שלום רב בני סובל מפטריה בציפורן בכף הרגל מזה כ 8 חודשים. היינו בטיפול אצל רופא עור אך זה לא עבר. הציפורן שחורה לגמרי ומוגבהת. כרגע אנחנו בהפסקה מהטיפול לאחרונה הוא מתלונן על כאבי בטן וכאב בכף הרגל האם יש קשר? תודה רבה שרון

27/11/2008 | 13:11 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אינני יודע באיזה טיפול הוא השתמש לפטרת, במידה והוא התשמש בכדורים לצורך טיפול יש לפנות לרופא מטפל לצורך בדיקה של תיפקודי כבד. ובכל מקרה לכאבי הבטן לפנות לרופא משפחה או כירורג כללי. ד"ר שלום

12/05/2009 | 23:19 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לך על מישחה יעילה שפותרת פטרת בציפורניים שעובדת בשני שלבים האחד מישחת פילינג לציפורן והשני קרם טיפולי לפטרת, יש להתמיד בטיפול מספר חודשים עד לתוצאה מלאה וכבר תוך חודש ימים רואים את השינוי מנסיוני הרב עם שתי המישחות הטיפול הצליח במאה אחוז אצל כל מי שהתמיד. הטיפול עובד במאה אחוז שווה לנסות, עד כה כל מי שהתמיד הצליח לפרטים נוספים: אי מייל- [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי