פטרת ++++

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/09/2008 | 15:49 | מאת: גרין

שלום מזה עשרות שנים לא זוכר איך ומתי לאט לאט 9 אצבעות הרגליים נעשו צהובות בקצוות, ובפנים כמו קמח .לפני שנים נלחמתי בפטרת לא עזר והחלטתי לחיות איתם . לפני 15 שנה נעשיתי טבעוני. ומה שכן זוכר ,שבערך מאז, אצבע אחת השניה משום מה לא נדבקה עד היום .והציפורן יפהפיה. 1)מה ההסבר איך לא נדבקת למרות נעל סגורה גם בקיץ ? (הטבעונות עזרה?") 2---ושאלה חשובה קשה לגזוז אותם: ולפעמים פוצע את העור שגוזם, יורד קצת דם .שוטף במים ולמחרת שוכח מהחתך . אבל תהיתי האם הפטריה יכולה לחדור למערכת הדם?דרך החתך. ואם כן איך בודקים זאת ? ומה מרגישים? (לפעמים תשוש בדיקות רגילות שעשיתי לא מצאו למה) תודה

27/11/2008 | 21:25 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

מאוד קשה להסביר מדוע אצבע בודדת לא נדבקה. לגבי פציעות ומעבר פטרת לגוף - עקרונית אומנם יתכן מצב שכזה, אך המערכת החיסונית ברוב במקרים יכולה לטפל בנושא ללא בעיה. ניתן לבדוק זאת על ידי נטילת תרביות דם (למשל). לגבי התשישות, אינני חושב שיש כל קשר לכך. ד"ר אבשלום שלום

12/05/2009 | 23:23 | מאת: דיקלה

אשמח להמליץ לך על מישחה יעילה שפותרת פטרת בציפורניים שעובדת בשני שלבים האחד מישחת פילינג לציפורן והשני קרם טיפולי לפטרת, יש להתמיד בטיפול מספר חודשים עד לתוצאה מלאה וכבר תוך חודש ימים רואים את השינוי מנסיוני הרב עם שתי המישחות הטיפול הצליח במאה אחוז אצל כל מי שהתמיד. גם סוכרתיים יכולים לטפל בפטרת עם המישחה הזו. לפרטים נוספים: אי מייל- [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי