כלי דם פצועים ברגליים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

07/09/2008 | 14:19 | מאת: נ.ח

שלום רב! אני בת 72 וב3 השנים האחרונות אני סובלת מכתמים חומים על הקרסוליים (המתרבים כל הזמן) היוצרים מראה "שזוף" של הרגל אך אינני נחשפת לשמש כלל. עשיתי דופלקס ואולטרסאונד בשתי הרגליים והתוצאה הראתה שברגל שמאל ישנה אי ספיקה. הכתמים החומים הם על שתי הרגלים ומפריעיים מבחינה אסטתית. רופא המשפחה המליץ על גרבי לחץ אך בשל אי נוחות אינני משתמשת בהן. האם יש מה לעשות בנוגע לכתמים אלו? בתודה מראש, נירה.

11/09/2008 | 09:43 | מאת: דניאל וייס

אני חושב שכדאי שתפני להוועץ בנידון עם מומחה כלי דם בברכה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי