תלישת ציפורן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

31/08/2008 | 17:02 | מאת: רוני

לפני יומיים הייתה לי תאונה קלה שבעקבותיה נתלשה לי הציפורן בבוהן כמעט עד הסוף. הובהלתי למיון מכיוון שהציפורן הייתה בזווית של 90 ומחוברת בבסיס. במיון תלש הרופא את הציפורן לגמרי אחרי כמה זריקות הרדמה. כרגע האצבע חבושה ואני כמעט ולא דורכת על הרגל. אני מודאגת שמא הציפורן לא תגדל או תגדל מעוותת. רציתי לדעתמה הסיכויים שהיא לא תגדל ואם במידה והציפורן אכן תגדל, האם אני צריכה לטפל בה בצורה מסויימת על מנת שהיא תחזור להיות יפה כמו שהייתה לפני. בנוסף רציתי לדעת מה זמן יקח עד שאני אוכל לחזור לנעול נעליים. תודה.

01/09/2008 | 17:15 | מאת: דניאל וייס

כל תלישה יש בה סיכון שמא תפגוע בבסיס הציפורן ואזי הציפורן עלולה לגדול עקום או עבה. לכן קשה לתת תשובה כעת. ולצערי אין הרבה מה לעשות פרט להתפלל ולקוות שהכל יסתדר. בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

15/06/2014 | 13:41 | מאת: אור

נתלשה לי הציפורן בבוהן שברגל האם היא תצמח בחזרה?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי