פצעים בבוהן-המשך לתשובה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/08/2008 | 15:37 | מאת: דוד

שלום ד"ר, אני מודה לך על התשובה שכתבת לי לגבי הפצעים בבוהן לגבי נושא יבוש הפצע רציתי לשאול מה הטיפול שאתה ממליץ והאם ניתן להרטיב את הפצעים בעת מקלחת רגילה ביום יום ?במידה ולא האם יש צורך לנקות את הבוהן בשטח החיצוני עם הידרוג'ן פרוקסיט 3% ולמרוח עם משחות אנטיביוטיקה או רק עם משחה נגד יובש כגון דרמקול או בכלל ? תודה דוד

01/09/2008 | 17:13 | מאת: דניאל וייס

דוד שלום,ללא אבחון סוג הפצע והרקע הרפואי של המטופל לא ניתן לתת כאן ייעוץ במקום ביקור במרפאה. כידוע רפואת מסדרון לא נחשבת וודאי שכאן לו המקום להתסכן עם סיבוכים או אי התאמת טיפול ללא האבחנות הנדרשות. בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי