שאלה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/12/2006 | 19:34 | מאת: מיכל שפיגל

דניאל שלום, הייתי מעוניינת לדעת מדוע אתה מוחק את התשובות שלי. עד כמה שידוע לי, "פורום" נועד כדי להחליף מידע בין אנשים. לי יש ידע בנושא כף הרגל, בתור רפלקסולוגית בעלת ניסיון ואינני מבינה מדוע אתה מוחק לי את התשובות שאני כותבת לפונים. האם רק לך מותר לענות על שאלות? אם כן, מדוע יש אופציה באתר לתת תגובה? אשמח לתגובתך, בכבוד רב, מיכל שפיגל 050-5827318

27/12/2006 | 10:36 | מאת: דניאל וייס

מיכל שלום רב, לצורך דיוק נמחקה הודעה אחת שלך. ואכן פורום הוא מקום של חילופי מיד והתקשרות בין אנשים אולם בפורום בריאות וכמי שמנהל פורום זה עלי לבדוק תוכן הודעות הכותבים ואם את כותבת דברים אשר עלולים להוות בעיה מבחינת אי דיוק או הטעית הציבור איני מוצא לנכון לאפשר להם להופיע בפורום זה. איני יודע מה הכשרתך ואני מעודד אנשים שילמדו ויעסקו התחומי בריאות שונים הרפואיים והפרא רפואיים. אשמח לשמוע דעתך ואשמח גם לנהל שיחה מקצועית עמך אולם אבקשך לדייק באינפורמציה שאת מוסרת מבחינה רפואית.. יום טוב דניאל וייס

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי