אובחן כשבר ריסוק /תוך גלילי באצבע II חלפו 4

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/08/2008 | 12:45 | מאת: דן

שלום רב אובחן כשבר ריסוק /תוך גלילי באצבע !! חלפו 4 שבועות כאבים נמשכים !...נפיחות ואודם ! פצעים הגלידו 1.האם סביר פרק זמן כה ממושך .......? 2.מהו משך זמן סביר לריפוי ובעיקר לחלוף הכאבים כיצד לנהוג במצב זה ? 3. באילו אמצעים ניתן לאבחן שיורי פגיעה עצם/סחוס ! (פרט לצילום....מתי לבצע?) 4. האם במצב זה לבצע פיזיוטרפיה ועד כמה היא הכרחית ? תודה רבה !

21/08/2008 | 15:45 | מאת: דניאל וייס

חסרים כאן הרבה פרטים רפואיים ועל כן יש צורך לשמוע את הרקע לבעיה, לראות צילום רנטגן עדכני ולפי זה לשקול המשך טיפול. אני ממליץ לא לדחות את הטיפול אלא לעשותו מהר ככל האפשר כי אכן זהו פרק זמן ארוך מדי בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי