פצעים בבוהן-המשך

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

16/08/2008 | 15:10 | מאת: דוד

שלום ד"ר וויס שמי דוד בן 73 חולה כרוני וסרטן עשיתי ניתוח ציפורן דוקרנית בבוהן בשני הרגליים לפני כ 6 חודשים מאז הניתוחים ומאז הפצעים עדיין לא נרפאו בנוסף אני סובל מסכרת סוג 2 מטופל ע"י כדורים A1C 5.7 והרופא סכרת אומר שבעיות הפצעים הם לא מטעם הסכרת והוא שולח אותי לרופא כירורג כף רגל או רופא עור השתמשתי בכל מיני משחות (פוסידין סינטמיצין5% )ואני עושה אמבטיות כל יום של הרגליים ומורח משחות ואין תוצאה סופית (הניתוח בוצע ע"י ד"ר כהנוביץ' מנהל לשעבר של כירוגית פלסטיקה בבית חולים מאיר כ"ס ) אבקש את עזרתך בטיפול בבעיה שליכי הנושא מאוד מלחיץ אותי ומאוד מעיק עלי ביום יום תודה דוד

21/08/2008 | 15:44 | מאת: דניאל וייס

ראיתי את ההודעך הראשונה ואת ההמשך בשנייה ולכן עונה כאן: פצעים אצל חולים כרוניים (סוכרת ועוד) זקוקים להתייחסות מיוחדת וזאת משום שהמחלות מאיטות את קצב ההחלמה של הפצעים. בהסתייגות שלא ראיתי את הפצעים שלך – יש לשקול טיפול אחר בכיוון היבש יותר ולא זה שמרטיבים את הפצעים כ"כ וכן לשקול חבישות או טיפולים המאיצות את הטיפול.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי