כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/08/2008 | 07:54 | מאת: נורית

שלום רב, בזמן האחרון יש לי בעיה בכפות הרגליים שחוזרת שוב ושוב. במשך מספר ימים הן אדומות ושורפות, בעיקר בכריות כף הרגל וכואבות כאשר אני דורכת עליהן. אין סימן לאבעבועות, אבל בזמן הדריכה על הרגל אני מרגישה שאני דורכת על אבנים קטנות. ממה תופעה זו עלולה לנבוע? תורה רבה נורית

21/08/2008 | 15:43 | מאת: דניאל וייס

אני עונה לטובת קוראים אחרים למרות שעניתי לך בפורום אחר על אותה שאלה ייתכן שאלו שלפוחיות או יבלות שמתווצרות שם. קשה לאבחן את הדבר עם ההסבר שלך – כדאי על כן להבדק ולקבל אבחנה מדוייקת שמא הבעיה היא מכאנית ולא עור בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי